fondo – cansallebresSlide thumbnail

Història

“Si creus ser el millor, ja no pots millorar. Si vols ser el millor, sempre pots ser-ho”.

Amb aquest lema us volem explicar el perquè del naixement d’aquesta Associació d’esportistes, ja que, reflecteix el nostre esforç dia rere dia, i les ganes de millorar tots plegats, donant-nos forces mútuament i compartint bons moments.

En un principi, i ja fa uns quants anys, érem simplement, uns nois aficionats a l’esport individual; participàvem en curses populars amb el nom “d’independents”, fèiem alguna sortida amb btt per la zona… però poc a poc, vam tenir la curiositat i la necessitat, de sentir-nos identificats amb el nostre poble quan participàvem en diferents proves esportives. D’aquí, va sorgir la idea de crear una Associació d’esportistes i donar-li un toc de companyerisme a l’afició que havíem despertat.

Calia trobar un nom que ens identifiqués i que fos diferent a la resta. Ens vam inspirar amb una frase feta que molts heu sentit i heu pronunciat més d’un cop: “córrer més que una llebre”. Va sorgir així, el nom de Cansallebres Vallfogona.

El següent pas va ser pensar i dissenyar una equipació d’atletisme en la qual nosaltres ens hi sentíssim còmodes. Aconsellats per la Cristina Pauls i l’Àngels Camarasa (dissenyadores) va néixer la nostra primera equipació.

La presentació oficial de l’Associació es va fer a la cursa de Sant Silvestre de l’any 2011 on vam lluïr la samarreta, amb l’anagrama de Cansallebres davant i darrere, i el pantaló curt, que també porta l’anagrama.

Més endavant, les inquietuds van anar creixent i necessitàvem aconseguir nous reptes. Poc a poc ens vam anar introduint al món de la btt i al ciclisme de carretera. Això va requerir, també, poder disposar d’una equipació de ciclisme per quan participàvem en duatlons o en marxes de btt.

I com molt bé sabeu, tots els que esteu llegint aquestes paraules, la motivació per aconseguir nous reptes i noves sensacions, va augmentant dia a dia. Finalment, molts de nosaltres, ens vam introduir al món de les triatlons.

Actualment, la nostra Associació a passat a ser un club d’atletisme. Tenim la nostra web, la nostra pàgina de facebook i la nostra primera cursa es va fer el dia 22 de setembre de 2013.