Slide background

Cansallebres Vallfogona

Membres de l’organització de la cursa

Membres de l’organització de la cursa

Història del Club

“Si creus ser el millor, ja no pots millorar. Si vols ser el millor, sempre pots ser-ho”.

Amb aquest lema us volem explicar el perquè del naixement d’aquesta Associació d’esportistes, ja que, reflecteix el nostre esforç dia rere dia, i les ganes de millorar tots plegats, donant-nos forces mútuament i compartint bons moments.

En un principi, i ja fa uns quants anys, érem simplement, uns nois aficionats a l’esport individual; participàvem en curses populars amb el nom “d’independents”, fèiem alguna sortida amb btt per la zona… però poc a poc, vam tenir la curiositat i la necessitat, de sentir-nos identificats amb el nostre poble quan participàvem en diferents proves esportives. D’aquí, va sorgir la idea de crear una Associació d’esportistes i donar-li un toc de companyerisme a l’afició que havíem despertat.

Calia trobar un nom que ens identifiqués i que fos diferent a la resta. Ens vam inspirar amb una frase feta que molts heu sentit i heu pronunciat més d’un cop: “córrer més que una llebre”. Va sorgir així, el nom de Cansallebres Vallfogona.

El següent pas va ser pensar i dissenyar una equipació d’atletisme en la qual nosaltres ens hi sentíssim còmodes. Aconsellats per la Cristina Pauls i l’Àngels Camarasa (dissenyadores) va néixer la nostra primera equipació.

La presentació oficial de l’Associació es va fer a la cursa de Sant Silvestre de l’any 2011 on vam lluïr la samarreta, amb l’anagrama de Cansallebres davant i darrere, i el pantaló curt, que també porta l’anagrama.

Més endavant, les inquietuds van anar creixent i necessitàvem aconseguir nous reptes. Poc a poc ens vam anar introduint al món de la btt i al ciclisme de carretera. Això va requerir, també, poder disposar d’una equipació de ciclisme per quan participàvem en duatlons o en marxes de btt.

I com molt bé sabeu, tots els que esteu llegint aquestes paraules, la motivació per aconseguir nous reptes i noves sensacions, va augmentant dia a dia. Finalment, molts de nosaltres, ens vam introduir al món de les triatlons.

Actualment, la nostra Associació a passat a ser un club d’atletisme. Tenim la nostra web, la nostra pàgina de facebook i la nostra primera cursa programada pel dia 22 de setembre.